Ще бъде чудесно, ако Ливърпул остане без титла

Ще бъде чудесно, ако Ливърпул остане без титла

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рафаел да Силва призна, че ще изпита удовлетворение, ако сезонът във Висшата лига бъде анулиран и Ливърпул остане “капо”.

Мърсисайдци водят с космическите 25 точки на шампиона Манчестър сити и се нуждаят само от максимум още две победи в 9 мача, за да грабнат първа титла от 1990 година насам.

Все още обаче има вероятност кампанията да бъде анулирана заради пандемията с коронавируса и мечтата на “червените” да се изпари като във филм на ужасите.

“Винаги съм казвал, че най-доброто усещане беше да изпреварим Ливърпул по титли в Англия. Сега всеки говори как спряха сезона и навярно те няма да станат шампиони 20 пъти. За тях ще бъде трудно, но за нас – чудесно”, сподели Рафаел пред клубната телевизия на “червените дяволи”.

Както е известно, Ливърпул преследва своята 19-а титла на Англия, докато Манчестър Юнайтед е лидер с 20 трофея. Трети е Арсенал с 13 триумфа.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.