Телевизиите превърнаха ефира си в публичен трибунал срещу президента Радев

Телевизиите превърнаха ефира си в публичен трибунал срещу президента Радев
Цяла сутрин трите национални телевизии бълват злоба срещу Румен Радев.

Водещите и техните началници посветиха ефира си да славославят украинския президент Володимир Зеленски, за да удрят безпощадно българския държавен глава.

Дитирамбите за Зеленски, приличащи на куклено телевизионно шоу, вече се леят в изобилие вече трети ден. Толкова са сладки, че могат да разболеят зрителите от диабет.

Не простосмъртен президент, пък бил то и украинският, а сякаш Христос е слязъл на земята. Така звучат екзалтираните водещи и гостите им, задавящи се от опиянение.

„Уроците на Зеленски“ – това нищят БТВ. Обществената БНТ покани анализаторите Цветанка Андреева, Арман Бабикян и Милен Керемидчиев, за да кажат как Зеленски е унищожил с думи Радев. „Идването на Зеленски развенча мита, че българите са с Путин. Зеленски нареди Радев директно до Путин“, отсече Андреева. Нова телевизия пък заложи на дежурни журналисти и анализатори, които да плюят на свобода по българския президент и да аплодират в екстаз чуждия.

Каква е тази разрушителна сила да биеш шамари по собствените си лидери, за да лягаш по очи и да се кланяш на чуждите?! Тази склонност не е от вчера. Визитата на Зеленски сега отприщи силата й до крайност.

Нормално е тези дежурни участници във всеобщата клоунада да не харесват Радев, защото единствен не пее в общия хор. И какво каза той? Нещо ясно като бял ден – като главнокомандващ не може да оголи отбранителната способност на България. Това ли е този голям грях? Желанието да пазиш България?!

Телевизиите превърнаха ефира си в публичен трибунал срещу президента Радев.

Какво ли ще правят и те, и нашите подскачащи като езалтирани тийнейджъри на концерт на модна рок банда политици, когато войната свърши? Защото тя все някога ще приключи. И тогава Русия, САЩ, Великобритания и ЕС ще седнат на една маса, ще си подадат ръка и ще се разберат – ще разпределят каквото трябва, както винаги е ставало в историята, и ще продължат напред.

А ние като малка прашинка в световния политически фон, ще трябва да изпием чаша студена вода. Защото подлизурките никой не ги цени – нито тези, на които са се кланяли доземи, нито другите, по които са хвърляли кални топки.

Албена Борисова

https://www.facebook.com/albena.borisova.52/posts/6528515920520431?ref=embed_post

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.